Wanneer je als ZZP'er je website wilt vullen met compleet sfeerbeeld kan dit binnen 2 uur.
Ik kom naar de door jouw gewenste locatie en we brengen jouw product / dienst in beeld inclusief portretbeeld. Meer informatie mail of bel gerust.
Kosten €750,- ex btw en reiskosten.

https://www.fysiotherapieottevanger.nl/

'EIGEN' BEELD
Wanneer klant en opdrachtgever besluiten te gaan samenwerken is dat, in mijn ogen, op basis van wederzijds vertrouwen, heldere afspraken en een duidelijk plan. Niks geks so far, right?
De vraag is alleen, waarom valt je keuze op die ene fotograaf? En durf je diegene dan volledig te vertrouwen? Wanneer krijg je je 'eigen' beeld?
Voor Marlies haar ‘Fysio praktijk voor mens en dier’ was de opdracht om haar praktijk in beeld te vangen. Marlies vroeg nog wel of ik ervaring had met fotografie van paarden.. Nee. Geen probleem. Het zou om de connectie en de energie van het beeld gaan.
In de manege moest ik even slikken. Ons model; wat een powerhouse, wat een wijsheid.. Stil werd ik er van. Marlies ook, maar om een hele andere reden; ze was thuis.
Op dat moment besloot ik mee te gaan in die rust, in die energie. Ons plan was helder, het vertrouwen ook.
Die avond toonde ik haar de eerste beelden. Haar reactie was; 'Kippenvel en emotie! Dit ben ik en dit is wat ik doe. bedankt dat je mij ziet 🙏🏻' Hoe heb jij jouw bedrijf in beeld laten brengen?
Back to Top